ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χαμογελαστό παιδί, ταλαντούχος σεφ και γεμάτος αγάπη για ζωή ο άτυχος Ιωσήφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χαμογελαστό παιδί, ταλαντούχος σεφ και γεμάτος αγάπη για ζωή ο άτυχος Ιωσήφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tα λόγια στερεύουν και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους όταν άλλη μια οικογένεια πρέπει να πει το στερνό αντίο στο παιδί της τόσο πρόωρα και άδικα.

Ο 23χρονος Ιωσήφ Παρασκευά, ή Joseph, όπως τον φώναζαν οι δικοί του άνθρωποι έσβησε στην άσφαλτο το βράδυ της Παρασκευής 14/7. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξέπνευσε τελικά ο άτυχος 23χρονος – Στη δημοσιότητα το όνομα του Μαζί έσβησαν και τα όνειρα ενός χαμογελαστού παιδιού ο οποίος ήταν γεμάτος αγάπη και πάθος για ζωή. Ο ίδιος πίστευε στα όνειρα και τα έκανε πραγματικότητα όντας μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική. Μόλις μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή o Ιωσήφ ανάρτησε μια φωτογραφία ως μέλος πλέον του Συνδέσμου Γαστρονόμων Κυπρίων Σεφ, χαμογελώντας και γράφοντας, «κάνε το με πάθος ή καθόλου». Στις 29 Ιουνίου, ο Ιωσήφ, κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία καλύτερος σεφ μαθητής του έτους στον 10ο Διεθνή Γαστρονομικό Διαγωνισμό, Νότιας Ευρώπης, 2017 στη Θεσσαλονίκη. «Believe in your dreams!», πίστεψε στα όνειρα σου το μήνυμα του. Το βράδυ της Παρασκευής 14/7 ο Ιωσήφ συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον δρόμο από την Ερήμη προς την Επισκοπή, στη Λεμεσό. Από την σύγκρουση το όχημα του 23χρονου έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με την Πυροσβεστική να τον απεγκλωβίζει από τα συντρίμμια. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή. Η τραγική του απώλεια σκόρπισε ανείπωτο πόνο και θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του. Καλό παράδεισο Ιωσήφ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΛΕΜΕΣΟΣ: Άμορφη μάζα σιδερικών το ένα όχημα στο σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Ερήμης-Επισκοπής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Δείτε επίσης: ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Δείτε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Ερήμης – Επισκοπής

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top