Πυροβολισμούς στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας καταγγέλλει ανώτερο στέλεχος των Οικολόγων

Πυροβολισμούς στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας καταγγέλλει ανώτερο στέλεχος των Οικολόγων

Πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας να διερευνήσει και να τοποθετηθεί για το εν λόγω γεγονός, καταγγέλλει η αντιπρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Έφη Ξάνθου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η θέση της Αστυνομίας για την καταγγελία της Έφης Ξάνθου Η κα. Ξάνθου προέβη στην εν λόγω καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook γράφοντας: «Τα χάπια μου! Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουλίου ακούστηκαν πυροβολισμοί σε πυκνοκατοικημένη περιοχή Στροβόλου. Έγινε καταγγελία και τηλεφωνικός και γραπτώς (εμαιλ στο γενικό της αστυνομίας γιατί άκουσον άκουσον δεν έχουν οι αστυνομικοί σταθμοί εμαιλ για να χρησιμοποιεί το κοινό!) αλλά ακόμη η αστυνομία θα πάει να το διερευνήσει! #BananaRepublic Αστυνομία Κύπρου Cyprus Police Academy Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών» Εμείς επικοινωνήσαμε με την Αστυνομία διαβιβάζοντας την σχετική καταγγελία και αναμένουμε την τοποθέτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE