Πυροβολισμούς στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας καταγγέλλει ανώτερο στέλεχος των Οικολόγων

Πυροβολισμούς στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας καταγγέλλει ανώτερο στέλεχος των Οικολόγων

Πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας να διερευνήσει και να τοποθετηθεί για το εν λόγω γεγονός, καταγγέλλει η αντιπρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Έφη Ξάνθου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η θέση της Αστυνομίας για την καταγγελία της Έφης Ξάνθου Η κα. Ξάνθου προέβη στην εν λόγω καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook γράφοντας: «Τα χάπια μου! Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουλίου ακούστηκαν πυροβολισμοί σε πυκνοκατοικημένη περιοχή Στροβόλου. Έγινε καταγγελία και τηλεφωνικός και γραπτώς (εμαιλ στο γενικό της αστυνομίας γιατί άκουσον άκουσον δεν έχουν οι αστυνομικοί σταθμοί εμαιλ για να χρησιμοποιεί το κοινό!) αλλά ακόμη η αστυνομία θα πάει να το διερευνήσει! #BananaRepublic Αστυνομία Κύπρου Cyprus Police Academy Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών» Εμείς επικοινωνήσαμε με την Αστυνομία διαβιβάζοντας την σχετική καταγγελία και αναμένουμε την τοποθέτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE