Πυροβολισμούς στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας καταγγέλλει ανώτερο στέλεχος των Οικολόγων

Πυροβολισμούς στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας καταγγέλλει ανώτερο στέλεχος των Οικολόγων

Πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή στον Στρόβολο και ολιγωρία της Αστυνομίας να διερευνήσει και να τοποθετηθεί για το εν λόγω γεγονός, καταγγέλλει η αντιπρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Έφη Ξάνθου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η θέση της Αστυνομίας για την καταγγελία της Έφης Ξάνθου Η κα. Ξάνθου προέβη στην εν λόγω καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook γράφοντας: «Τα χάπια μου! Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουλίου ακούστηκαν πυροβολισμοί σε πυκνοκατοικημένη περιοχή Στροβόλου. Έγινε καταγγελία και τηλεφωνικός και γραπτώς (εμαιλ στο γενικό της αστυνομίας γιατί άκουσον άκουσον δεν έχουν οι αστυνομικοί σταθμοί εμαιλ για να χρησιμοποιεί το κοινό!) αλλά ακόμη η αστυνομία θα πάει να το διερευνήσει! #BananaRepublic Αστυνομία Κύπρου Cyprus Police Academy Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών» Εμείς επικοινωνήσαμε με την Αστυνομία διαβιβάζοντας την σχετική καταγγελία και αναμένουμε την τοποθέτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE