ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Νεαρός πέθανε ενώ διασκέδαση σε μπαράκι – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων

ΕΛΛΑΔΑ: Νεαρός πέθανε ενώ διασκέδαση σε μπαράκι – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων ο αιφινίδιος χαμός ενός 19χρονου νεαρού το βράδυ της Δευτέρας 17/7, μέσα σε μπαράκι στο κέντρο της πόλης, όταν και διασκέδαζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα πληροφορίες από το trikalaola.gr, ήταν περίπου στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας όταν και ο 19χρονος ένιωσε που διασκέδαζε σε μπαράκι στα Μανάβικα της πόλης των Τρικάλων, ανέφερε στους φίλους του πως νιώθει έντονη αδιαθεσία, ενώ λίγα λεπτά μετά κατέρρευσε μπροστά τους. Αμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τον νεαρό στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Να σημειωθεί ότι κατά τη μεταφορά του οι διασώστες προσπαθούσαν συνεχώς να τον επαναφέρουν πραγματοποιώντας ανανήψεις ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του άτυχου 19χρονου διαθέτει πρατήριο υγρών καυσίμων και μίνι μάρκετ στη Φανερωμένη Τρικάλων ενώ απασχολείται και με τις αγροτικές καλλιέργειες. Ακόμη, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το 19χρονο παιδί έχαιρε άκρας υγείας. Σήμερα, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 19χρονου έφηβου. Από: iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top