Η ελίτ του κυπριακού αθλητισμού στους μεγαλοοφειλέτες του ΚΟΑ - Δείτε τα ποσά - ΠΙΝΑΚΕΣ

Η ελίτ του κυπριακού αθλητισμού στους μεγαλοοφειλέτες του ΚΟΑ - Δείτε τα ποσά - ΠΙΝΑΚΕΣ

Μεγάλα ποσά χρωστούν στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητικού 63 αθλητικά σωματεία στο νησί.

Χρέη τα οποία αφορούν τα δικαιώματα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΚΟΑ, όπως και άλλα έξοδα των ιδιοκτητών των αθλητικών χώρων και που ανέρχονται στα € 3.230.512.
Όπως αναφέρεται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή ημερομηνίας 15/6/17, έγιναν πολλές διευκολύνσεις στα σωματεία, χωρίς ωστόσο να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE