ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο μήνυμα του Σταύρου Μαλά μετά την απόφαση της Κ.Ε του ΑΚΕΛ

Το πρώτο μήνυμα του Σταύρου Μαλά μετά την απόφαση της Κ.Ε του ΑΚΕΛ

Σε διάλογο με τον Σταύρο Μαλά ενόψει των προεδρικών εκλογών, εισέρχεται το ΑΚΕΛ με απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής, που συνεδρίασε το Σάββατο 22/7

Ο Κυπριος επιστήμονας και πολιτικός, που έχει διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου και στις προηγούμενες εκλογές ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πρώτο του μήνυμα ευχαριστώντας το ΑΚΕΛ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.   Διαβάστε αναλυτικά: Μπροστά στην ανάγκη για μια προοδευτική αλλαγή, για ένα μέλλον που θα ανοίγει ορίζοντες και θα δίνει ελπίδα στη νέα γενιά, για μια νέα πολιτική πρόταση μακριά από φθαρμένες συνταγές, ακρότητες, επικίνδυνα πειράματα και ακροβατισμούς, θα καταθέσω τη δική μου πρόταση, τις δικές μου σκέψεις και το δικό μου πλαίσιο. Στόχος η επίτευξη προγραμματικής σύγκλισης με το ΑΚΕΛ το οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, αλλά και η διεύρυνση του διαλόγου με όλη την κοινωνία. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top