Bαρύ πένθος για τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνους – «Το δείλι χτες, επέθανε η μητέρα μου»

Bαρύ πένθος για τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνους – «Το δείλι χτες, επέθανε η μητέρα μου»

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Μάριου Ιορδάνου. Ο ηθοποιός με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές και φωτογραφίες από τη ζωή τους, την αποχαιρέτισε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Faacebook.

Με λόγια καρδιάς και με το δικό του ξεχωριστό τρόπο αποτύπωσε τα συναισθήματά του σε λίγες γραμμές μη μπορώντας να κρύψει τον αβάσταχτο πόνο που νιώθει αλλά και τη λατρεία που της είχε. «Το δείλι χτες, επέθανε η μητέρα μου! Και δεν μπορώ, από τη γη να τήνε ξεριζώσω με τα νύχια μου! Κι όταν έσβησε, την αποθέσανε στη γη. Άνθη φυτρώνουν, πεταλούδες παιχνιδίζουν πάνωθέ της. Ήτανε τόσο αλαφριά που μόλις βάραινε το χώμα. Πόσος πόνος χρειάστηκε για να την κάνει τόσο ανάλαφρη!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.

BEST OF TOTHEMAONLINE