LIFESTYLE

Τι συμβαίνει με την Καινούργιου και τον Μάριο Πρίαμο; «Μιλήσαμε χτες με τον Μάριο Πριάμο και είπαμε…» - VIDEO

Τι συμβαίνει με την Καινούργιου και τον Μάριο Πρίαμο; «Μιλήσαμε χτες με τον Μάριο Πριάμο και είπαμε…» - VIDEO

Τα σενάρια γύρω από τον Κύπριο παίκτη του Survivor και την ξανθιά παρουσιάστρια δίνουν και παίρνουν... αλλά κι αυτοί δίνουν τις αφορμές τους. Για να καταλάβετε η Κατερίνα γνωρίζει το πρόγραμμα του Μάριου για τις επόμενες 10 μέρες.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε την Τετάρτη, 26 Ιουλίου μέσα από την εκπομπή της στον Κύπριο παίκτη του Survivor, και στην συνομιλία που είχαν την Τρίτη... «Εγώ μίλησα μαζί του. Εγώ ήθελα να έρθει στο πλατό, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει μέχρι την Παρασκευή που θα είμαστε εμείς, γιατί φεύγει και πάει στη Μύκονο. Εγώ του είπα επειδή μιλήσαμε με μηνύματα, και του είπα, στην πρώτη εκπομπή που ξεκινάμε, 11 Σεπτέμβρη, δεν θα βγεις πουθενά, και θα έρθεις να τα πούμε από κοντά! Άρα, να το ξέρετε, ότι ο πρώτος καλεσμένος μας θα είναι ο Μάριος Πρίαμος! Και μου είπε ότι έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και τις επεξεργάζεται!», ενώ αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον του παίκτη από πλευράς του, σχολίασε:   Λέει συνέχεια για μένα, αφού τον ρωτάνε, τι να πει; Λέει στη συνέχεια «από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας». Εντάξει, το παιδί είναι πολύ ευγενικός, έχουμε μιλήσει, θα με ρωτήσει για τη δουλειά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί ακόμη! Πού να το ήξερα! Είναι φανταστικό παιδί, φυσιολογικότατος, ευγενέστατος, είναι πολύ καλός! Για να λέω ότι είναι ωραίο παιδί, λέτε να μη μου αρέσει;» είπε η παρουσιάστρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top