Ο Βλάνταν Ίβιτς αποκλειστικά στο ThemaSports περί ΑΠΟΕΛ

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποκλειστικά στο ThemaSports περί ΑΠΟΕΛ

Οι φήμες ότι ο Μάριο Μπέιν θα αποτελέσει παρελθόν ακόμη και εντός της ημέρας οργιάζουν. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έπεισε ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και είναι φανερό ότι ο κόσμος δεν γουστάρει πλέον την παραμονή του άλλο στην ομάδα.

Πιθανόν ακόμη και εντός της ημέρας να εκδοθεί διαζύγιο με τον Μπέιν και ένα όνομα που έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας για πιθανό αντικαταστάτη του είναι αυτό του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Το ThemaSports επικοινώνησε με τον 40χρονο τεχνικό ο οποίος διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ.

«Όχι δεν είχα καμία επαφή με τον ΑΠΟΕΛ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE