Ο Βλάνταν Ίβιτς αποκλειστικά στο ThemaSports περί ΑΠΟΕΛ

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποκλειστικά στο ThemaSports περί ΑΠΟΕΛ

Οι φήμες ότι ο Μάριο Μπέιν θα αποτελέσει παρελθόν ακόμη και εντός της ημέρας οργιάζουν. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έπεισε ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και είναι φανερό ότι ο κόσμος δεν γουστάρει πλέον την παραμονή του άλλο στην ομάδα.

Πιθανόν ακόμη και εντός της ημέρας να εκδοθεί διαζύγιο με τον Μπέιν και ένα όνομα που έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας για πιθανό αντικαταστάτη του είναι αυτό του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Το ThemaSports επικοινώνησε με τον 40χρονο τεχνικό ο οποίος διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ.

«Όχι δεν είχα καμία επαφή με τον ΑΠΟΕΛ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE