ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΦΟΥ: Το αποκαλυπτικό VIDEO που είχε «ανεβάσει» η θανούσα λίγο πριν το μοιραίο – VIDEO&PICS

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΦΟΥ: Το αποκαλυπτικό VIDEO που είχε «ανεβάσει» η θανούσα λίγο πριν το μοιραίο – VIDEO&PICS

Οπτικό υλικό λίγες στιγμές πριν από την μοιραία πρόσκρουση του ταχύπλοου σκάφους σε βράχια στην θαλάσσια περιοχή του Ακάμα, είχε δημοσιεύσει η 32χρονη Σίσι Τσαν.

Του Φάνη Μακρίδη Η κοπέλα από την Κίνα που βρισκόταν στο ταχύπλοο με τετραμελή οικογένεια ομοεθνών της και έχασε τη ζωή της, «ανέβασε» οπτικό υλικό στον λογαριασμό της στο facebook μεταδίδοντας «ζωντανά» την πορεία του σκάφους για περίπου 40 δευτερόλεπτα. Όπως φαίνεται από το VIDEO που εξασφαλίσαμε και δημοσιεύουμε, χειριστής του σκάφους είναι Ελληνοκύπριος (προφανώς πρόκειται για τον Μηνά Ιωάννου). Στο VIDEO προβάλλεται και η κόρη του ζεύγους από την Κίνα, ωστόσο, το σχετικό υλικό έτυχε επεξεργασίας από το ThemaOnline προκειμένου να μην φαίνεται το πρόσωπο της ανήλικης. Η ταχύτητα δεν είναι μικρή, ωστόσο, αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί. Τις προηγούμενες ημέρες μεταδόθηκε η πληροφορία ότι το σκάφος πορευόταν με 40 κόμβους, όμως την ακριβή ταχύτητά του θα διαπιστώσουν εμπειρογνώμονες μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις. Πάντως, στα πλάνα οι επιβαίνοντες παρουσιάζονται να είναι ήρεμοι και να απολαμβάνουν την βόλτα. Δείτε το VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=N1f81llmISc&feature=youtu.be   Στο άκουσμα του θανάτου της 32χρονης Σίσι Τσαν αρκετοί Ελληνοκύπριοι βυθίστηκαν στη θλίψη. Η κοπέλα από την Κίνα ήταν νυμφευμένη με Ελληνοκύπριο από την Λάρνακα και μόνιμη κάτοικος Κύπρου. Στον λογαριασμό της στο facebook πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για τον τραγικό χαμό της. [caption id="attachment_174091" align="alignnone" width="550"] Φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της Σίσι Τσαν στο facebook φίλη της.[/caption] Η τετραμελής οικογένεια ομοεθνών της είχε πρόσφατα αγοράσει οικία στην Πάφο. Επρόκειτο για Κινέζους επενδυτές. Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/07). Χειριστής διερχόμενου σκάφους αντιλήφθηκε πως είχε σημειωθεί η τραγωδία στη θαλάσσια περιοχή Fontana Amorosa γύρω στις 19:20. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μίλησε» η νεκροψία για την άτυχη 32χρονη που έχασε τη ζωή της Όπως είχε μεταδοθεί από το ΚΥΠΕ, χειριστής του ταχύπλοου ήταν ο 50χρονος Ελληνοκύπριος Μηνάς Ιωάννου, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή και ενοικιάζει σκάφη τα οποία οδηγούσε άλλοτε ο ίδιος ή τα έδιδε στους πελάτες που είχαν άδεια οδήγησης. Στο σκάφος επέβαινε τετραμελής οικογένεια Κινέζων τουριστών που αποτελείτο από την 37χρονη μητέρα, τον 35χρονο πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους 8 και 11 ετών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top