ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής – Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής – Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Δεν έχουν τελειωμό οι σοβαρές οδικές συγκρούσεις στην Κύπρο καθώς νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 30/7 στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου.

Ο 19χρονος από την Ρουμανία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε τοίχο παρακείμενης οικίας στην οδό Καστελορίζου, παρόδου της λεωφόρου Γρίβα Διγενή στο κέντρο της πόλης. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή. Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου 29/7 άγνωστο όχημα παρέσυρε θανάσιμα Βρετανό στρατιώτη στις Βάσεις Δεκέλειας, ενώ το βράδυ της Παρασκευής 28/7 έχασε τη ζωή του στο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, ο 21χρονος Παντελής Δήμου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τελευταία πράξη του δράματος για τον 21χρονο Παντελή – Οδηγείται στη τελευταία του κατοικία – Καταλείπει γονείς και πέντε αδέλφια *Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top