ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 33χρονου για τον χαμό του – Η έκκληση των Βρετανικών Βάσεων

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 33χρονου για τον χαμό του – Η έκκληση των Βρετανικών Βάσεων

Έκκληση από τις Βρετανικές Βάσεις, όποιος γνωρίζει κάτι για το τραγικό δυστύχημα, με θύμα 33χρονο στρατιώτη, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή τις Βρετανικές Βάσεις.

Του Μιχάλη Μενελάου Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, ενημερώθηκε για τον χαμό του η οικογένεια του άτυχου 33χρονου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου 29/7. Κατόπιν επικοινωνίας μας με τις Βρετανικές Βάσεις, μας λέχθηκε πως δεν είναι γνωστό το κατά πόσον ο 33χρονος άνδρας έχει οικογένεια στο νησί, με την οικογένειά του στο εξωτερικό να έχει ήδη μάθει για τον θάνατό του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Τα πρώτα στοιχεία για την ταυτότητα του θύματος – Αξιολογεί κλειστό κύκλωμα η Αστυνομία των Βάσεων ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Άφησε σημαντικό τεκμήριο στη σκηνή ο ασυνείδητος οδηγός ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Κτύπησε θανάσιμα πεζό και εγκατέλειψε την σκηνή – Καταζητείται από την Αστυνομία Οι Βρετανικές Βάσεις κάνουν έκκληση στο κοινό όποιος έχει κάποια πληροφορία ή είδε κάτι περίεργο στην περιοχή Δεκέλειας μεταξύ των ωρών 20:30 – 20:45 το βράδυ του Σαββάτου 29/7 να ενημερώσει τις Βρετανικές Βάσεις ή να αποταθεί στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό για να μεταφέρει τις πληροφορίες. Όσον αφορά τα στοιχεία του οχήματος, οι Βρετανικές Βάσεις δεν περιορίζουν τις έρευνες σε συγκεκριμένο τύπο οχήματος ή μάρκας αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ παράλληλα εξετάζουν το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή που έγινε το τραγικό περιστατικό. Υπενθυμίζουμε πως το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:40 το βράδυ του Σαββάτου 29/7, στο δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας, 100 μέτρα από πρατήριο βενζίνης στη Δεκέλεια. *Φωτογραφία Αρχείου  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top