ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 33χρονου για τον χαμό του – Η έκκληση των Βρετανικών Βάσεων

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 33χρονου για τον χαμό του – Η έκκληση των Βρετανικών Βάσεων

Έκκληση από τις Βρετανικές Βάσεις, όποιος γνωρίζει κάτι για το τραγικό δυστύχημα, με θύμα 33χρονο στρατιώτη, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή τις Βρετανικές Βάσεις.

Του Μιχάλη Μενελάου Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, ενημερώθηκε για τον χαμό του η οικογένεια του άτυχου 33χρονου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου 29/7. Κατόπιν επικοινωνίας μας με τις Βρετανικές Βάσεις, μας λέχθηκε πως δεν είναι γνωστό το κατά πόσον ο 33χρονος άνδρας έχει οικογένεια στο νησί, με την οικογένειά του στο εξωτερικό να έχει ήδη μάθει για τον θάνατό του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Τα πρώτα στοιχεία για την ταυτότητα του θύματος – Αξιολογεί κλειστό κύκλωμα η Αστυνομία των Βάσεων ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Άφησε σημαντικό τεκμήριο στη σκηνή ο ασυνείδητος οδηγός ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Κτύπησε θανάσιμα πεζό και εγκατέλειψε την σκηνή – Καταζητείται από την Αστυνομία Οι Βρετανικές Βάσεις κάνουν έκκληση στο κοινό όποιος έχει κάποια πληροφορία ή είδε κάτι περίεργο στην περιοχή Δεκέλειας μεταξύ των ωρών 20:30 – 20:45 το βράδυ του Σαββάτου 29/7 να ενημερώσει τις Βρετανικές Βάσεις ή να αποταθεί στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό για να μεταφέρει τις πληροφορίες. Όσον αφορά τα στοιχεία του οχήματος, οι Βρετανικές Βάσεις δεν περιορίζουν τις έρευνες σε συγκεκριμένο τύπο οχήματος ή μάρκας αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ παράλληλα εξετάζουν το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή που έγινε το τραγικό περιστατικό. Υπενθυμίζουμε πως το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:40 το βράδυ του Σαββάτου 29/7, στο δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας, 100 μέτρα από πρατήριο βενζίνης στη Δεκέλεια. *Φωτογραφία Αρχείου  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top