Έχει «τρελαθεί» και ο υδράργυρος με τέτοιες θερμοκρασίες – Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Έχει «τρελαθεί» και ο υδράργυρος με τέτοιες θερμοκρασίες – Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί σε επίπεδα υψηλότερα για την εποχή, µέχρι και την Τετάρτη 2/8. Ο υδράργυρος ανεβοκατεβαίνει τις τελευταίες μέρες.

Την Δευτέρα 31/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, στους 35 στα νότια παράλια, γύρω στους 33 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη 1/8, την Τετάρτη 2/8 και την Πέµπτη 3/8 ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ για την Πέµπτη αναµένεται µικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.