ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθερη τον Ιούλιο του 2018 η Έφη Ηροδότου, ίσως και νωρίτερα

Ελεύθερη τον Ιούλιο του 2018 η Έφη Ηροδότου, ίσως και νωρίτερα

Στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τον Ιούλιο του 2018 θα βρίσκεται η Έφη Ηροδότου μετά την διετή ποινή φυλάκισης που της επιβλήθηκε την Τρίτη (01/08) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου Η Ηροδότου που είχε κριθεί ένοχη για τα δυο αδικήματα που αντιμετώπιζε σε σχέση με το τροχαίο που προκάλεσε στις 27 Δεκεμβρίου του 2007 και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 17χρονος Αιμίλιος ιωάννου. Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχη στην κατηγορία της πρόκλησης θανάτου, λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από αλόγιστη, απερίσκεπτη ή επικίνδυνη πράξη κατά παράβαση του άρθρου 210 του Ποινικού Κώδικα και μη συμμόρφωση σε σηματοδότη τροχαίας. Για το πρώτο αδίκημα, λοιπόν, της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών. Κάθε χρόνος φυλάκισης αντιστοιχεί με εννέα μήνες. Οπόταν συνυπολογίζοντας πως η Ηροδότου κρατείται από τις 8 Ιανουαρίου του 2017, τότε τον Ιούλιο του 2018 θα αποφυλακιστεί. Βέβαια, υπάρχει ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί νωρίτερα. Οι ποινές μειώνονται λόγω καλής διαγωγής ή προεδρικής χάρης. Σημειώνεται ότι στην Ηροδότου επιβλήθηκε επίσης ποινή στέρησης άδειας οδήγησης για 2,5 χρόνια. Επίσης, η Ηροδότου θα καταβάλει και τα έξοδα εκδίκασης της υπόθεσής της ήτοι 350 ευρώ. Για την δεύτερη κατηγορία δεν επιβλήθηκε ποινή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top