ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΦΗΣ: «Δεν μετάνιωσε ειλικρινά» λέει το δικαστήριο  – «Νιώθει θυμό, πικρία και αδικία»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΦΗΣ: «Δεν μετάνιωσε ειλικρινά» λέει το δικαστήριο  – «Νιώθει θυμό, πικρία και αδικία»

Αναφορές στη ψυχική και συναισθηματική κατάσταση της υγείας, της Έφης Ηροδότου, γίνονται στην καταδικαστική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερη τον Ιούλιο του 2018 η Έφη Ηροδότου, ίσως και νωρίτερα Η καταδικασθείσα δήλωσε στο δικαστήριο ότι έχει «πληρώσει» συναισθηματικά, ψυχολογικά, κοινωνικά και οικονομικά το λάθος της που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο κι ότι η ίδια βιώνει έντονο μετατραυματικό στρες. Επίσης όπως η ίδια δήλωσε, αδυνατεί να μεταβεί ως επιβάτης σε αυτοκίνητο καθώς αυτό της προκαλεί κρίσεις πανικού. Επιπρόσθετα όπως υποστήριξε, έχει βιώσει έντονο ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της από τα Μ.Μ.Ε κι από φίλους και συγγενείς του θύματος. Η καταδικασθείσα, έχει υποβληθεί σε δυο τριπλά χειρουργεία λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που προκλήθηκαν, όπως ανέφερε, από την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση. «Δεν έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια - Νιώθει θυμό, πικρία και αδικία», λέει το δικαστήριο Παρόλα αυτά, στην απόφαση του ο δικαστής Χρίστος Ρασπόπουλος επισημαίνει ότι, «δεν έχω αντιληφθεί, μέσα από τα λεγόμενα της κατηγορουμένης, ως αυτά προκύπτουν μέσα από τις συνεντεύξεις με λειτουργούς του γραφείου ευημερίας και των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, οποιαδήποτε στοιχεία ειλικρινούς μεταμέλειας». Ο δικαστής στην απόφαση του συνεχίζει, υπογραμμίζοντας, «όπως φαίνεται από την έκθεση του τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας αλλά και την επιστολή των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, τα συναισθήματα τα οποία η κατηγορούμενη φέρει με το επίδικο συμβάν είναι συναισθήματα θυμού, πικρίας και αδικίας». Και συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας πως «ενώ έστω και την υστάτη παραδέχεται ότι διέπραξε ένα λάθος, εντούτοις θεωρεί ότι το έχει ξεπληρώσει λόγω των γεγονότων και των συναισθημάτων που βίωσε στην συνέχεια». Τα εν λόγω συναισθήματα καταλήγει, «πηγάζουν από την διάσταση και την δημοσιότητα που έχει λάβει η υπόθεση». Υπενθυμίζουμε ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη, επιβάλλοντας της ποινή φυλάκισης δυο ετών, την Τρίτη 1/8, για  το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το 2007 με θύμα 17χρονο τότε Αιμίλιο Ιωάννου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top