ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιθυμία του Νεϊμάρ για αποχώρηση… και η λεπτομέρεια για την ρήτρα στο συμβόλαιο!

Η επιθυμία του Νεϊμάρ για αποχώρηση… και η λεπτομέρεια για την ρήτρα στο συμβόλαιο!

> style="text-align: justify"> >

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως ο Νεϊμάρ έχει την άδεια να μην προπονείται με την ομάδα, τονίζοντας όμως ότι για να αποχωρήσει πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσημη θέση για την υπόθεση του Νεϊμάρ πήρε η Μπαρτσελόνα, μετά τη συνάντηση που είχε ο Βραζιλιάνος άσος με τον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η Μπαρτσελόνα κατέστησε σαφές, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ότι ο Νεϊμάρ θα φύγει μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τόνισε πως ο παίκτης έχει λάβει σχετική άδεια προκειμένου να μην προπονείται με την ομάδα.

«Ο Νεϊμάρ μαζί με τον πατέρα του και τον ατζέντη του ενημέρωσαν την Μπαρτσελόνα για την απόφαση του παίκτη να φύγει από την ομάδα, στη συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top