ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βλέπουν Βικτόρια δύο φορές και μετά το «κτύπημα» για το όνειρο!

Βλέπουν Βικτόρια δύο φορές και μετά το «κτύπημα» για το όνειρο!

> style="text-align: justify"> >

Μετά το ταξίδι αρκετών ωρών, με μπόλικη ταλαιπωρία στα μέλη της αποστολής, η ομάδα της ΑΕΚ είναι από τα ξημερώματα του Σαββάτου στη βάση της.

Πλέον, το μυαλό όλων στην ΑΕΚ στρέφεται στο επόμενο ευρωπαϊκό εμπόδιο, αυτό της Βικτόρια Πλζεν.

Ομάδα που ξεκινάει αύριο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Τσεχίας, μιας και θα φιλοξενηθεί από τη Γιάμπλονετς, ενώ πριν το πρώτο από τα δύο ραντεβού με την ΑΕΚ, θα υποδεχθεί στην έδρα της την Όλομουτς.

Κακά τα ψέματα, η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και δη ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει ξεκινήσει να μαζεύει πληροφορίες, στοιχεία, για την Τσέχικη ομάδα. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αν όχι στο αυριανό παιχνίδι, σε αυτό με την Όλομουτς όμως, να υπάρχουν μάτια «κατασκόπου» από ΑΕΚ στο γήπεδο, είτε ο Ηλίας Χαραλάμπους που ξεκίνησε με επιτυχία αυτή τη δουλειά το καλοκαίρι, μιας και ήταν αυτός που αναλάμβανε αυτό τον ρόλο με τις προηγούμενες ομάδες που αντιμετώπισε η Λαρνακιώτικη ομάδα, είτε με κάποιο άλλο μέλος του προπονητικού τιμ των κιτρινοπρασίνων.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top