Δεν έλειψε ο Νεϊμάρ από το φιλικό με Σαπεκοένσε… η ευχή των οπαδών στον Βραζιλιάνο

Δεν έλειψε ο Νεϊμάρ από το φιλικό με Σαπεκοένσε… η ευχή των οπαδών στον Βραζιλιάνο

Ορισμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ευχήθηκαν στον Νεϊμάρ να πεθάνει και μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με την Σαπεκοένσε, όπου ήρθαν ξανά στις μνήμες όλων οι τραγικές στιγμές από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία.

H Mπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο Καμπ Νου την Σαπεκοένσε, την ομάδα η οποία συγκλόνισε όλο τον κόσμο μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία με τρεις από τους επιζώντες να προκαλούν συγκίνηση κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι Καταλανοί επικράτησαν με 5-0 (6΄ Ντεουλοφέου, 11΄ Μπούσκετς, 28΄ Μέσι, 55΄ Λουίς Σουάρες, 74΄ Σουάρεθ), όμως οι οπαδοί της Μπάρτσα ασχολήθηκαν με τον Νεϊμάρ!

Ο Βραζιλιάνος άφησε την Μπαρτσελόνα για την Παρί και μερίδα από την εξέδρα των «μπλαουγκράνα» φώναξαν το σύνθημα: Νεϊμάρ δεν σε θέλουμε εδώ, πέθανε!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE