Δεν έλειψε ο Νεϊμάρ από το φιλικό με Σαπεκοένσε… η ευχή των οπαδών στον Βραζιλιάνο

Δεν έλειψε ο Νεϊμάρ από το φιλικό με Σαπεκοένσε… η ευχή των οπαδών στον Βραζιλιάνο

Ορισμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ευχήθηκαν στον Νεϊμάρ να πεθάνει και μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με την Σαπεκοένσε, όπου ήρθαν ξανά στις μνήμες όλων οι τραγικές στιγμές από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία.

H Mπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο Καμπ Νου την Σαπεκοένσε, την ομάδα η οποία συγκλόνισε όλο τον κόσμο μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία με τρεις από τους επιζώντες να προκαλούν συγκίνηση κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι Καταλανοί επικράτησαν με 5-0 (6΄ Ντεουλοφέου, 11΄ Μπούσκετς, 28΄ Μέσι, 55΄ Λουίς Σουάρες, 74΄ Σουάρεθ), όμως οι οπαδοί της Μπάρτσα ασχολήθηκαν με τον Νεϊμάρ!

Ο Βραζιλιάνος άφησε την Μπαρτσελόνα για την Παρί και μερίδα από την εξέδρα των «μπλαουγκράνα» φώναξαν το σύνθημα: Νεϊμάρ δεν σε θέλουμε εδώ, πέθανε!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.