Δεν έλειψε ο Νεϊμάρ από το φιλικό με Σαπεκοένσε… η ευχή των οπαδών στον Βραζιλιάνο

Δεν έλειψε ο Νεϊμάρ από το φιλικό με Σαπεκοένσε… η ευχή των οπαδών στον Βραζιλιάνο

Ορισμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ευχήθηκαν στον Νεϊμάρ να πεθάνει και μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με την Σαπεκοένσε, όπου ήρθαν ξανά στις μνήμες όλων οι τραγικές στιγμές από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία.

H Mπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο Καμπ Νου την Σαπεκοένσε, την ομάδα η οποία συγκλόνισε όλο τον κόσμο μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία με τρεις από τους επιζώντες να προκαλούν συγκίνηση κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι Καταλανοί επικράτησαν με 5-0 (6΄ Ντεουλοφέου, 11΄ Μπούσκετς, 28΄ Μέσι, 55΄ Λουίς Σουάρες, 74΄ Σουάρεθ), όμως οι οπαδοί της Μπάρτσα ασχολήθηκαν με τον Νεϊμάρ!

Ο Βραζιλιάνος άφησε την Μπαρτσελόνα για την Παρί και μερίδα από την εξέδρα των «μπλαουγκράνα» φώναξαν το σύνθημα: Νεϊμάρ δεν σε θέλουμε εδώ, πέθανε!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE