ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στη Μαρίνα να διασκεδάσει και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στη Μαρίνα να διασκεδάσει και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

Στη σύλληψη 22χρονου ελληνοκύπριου κάτοικου Λεμεσού προχώρησε η Αστυνομία την Τρίτη (8/8), σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με καταγγελία 21χρονου ελληνοκύπριου κάτοικου Λεμεσού, ο 22χρονος ύποπτος μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο, φαίνεται να του επιτέθηκαν την περασμένη Παρασκευή (4/8), προκαλώντας του τραύμα στο φρύδι και κάταγμα κάτω γνάθου. Ο 21χρονος κατονόμασε τον 22χρονο, που φαίνεται να τον γνώριζε, κάτι που οδήγησε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης βάση του οποίου συνελήφθη. Ο παραπονούμενος, σύμφωνα με τη καταγγελία του δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 22χρονο, ενώ αμέσως μετά το επεισόδιο ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ήδη και το δεύτερο πρόσωπο που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE