NEOΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ: Τι ακριβώς αποφάσισαν στη Cyta…

NEOΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ: Τι ακριβώς αποφάσισαν στη Cyta…

Απ’ ότι καταλαβαίνω με αφορμή την πρωινή ανάρτηση του Αιχμηρού, ότι ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση συνεχίζουν -μετά το 2019- τη συνεργασία τους με τη Cytavision, έχουν προκύψει δημοσιεύματα σε άλλα Μέσα, που γράφουν άλλα πράγματα.

Έκρινα σκόπιμο να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, τι ακριβώς αποφάσισε χτες το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta.

Βασικά αποφάσισαν να «ματσιάρουν» ή πιο απλά να ισοφαρίσουν τις προσφορές που είχαν οι δυο ομάδες από άλλη πλατφόρμα και δη από την Cablenet.

Οι πληροφορίες του Αιχμηρού, επιμένουν, πως μόνο αν η συγκεκριμένη πλατφόρμα… έλθει να κάνει νέα βελτιωμένη προσφορά στις δυο μεγάλες ομάδες της νήσου, δεν θα συνεχίσουν στη Cyta μετά το 2019, ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE