ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόουτς των τελικών σε… 19 μήνες!

Ο κόουτς των τελικών σε… 19 μήνες!

> style="text-align: justify"> >

Ακόμα μια μέρα στο γραφείο, θα μπορούσε να είναι για τον τεχνικό των «μερένγκες» αυτή της 8ης Αυγούστου στα Σκόπια, στο παιχνίδι για το UEFA Super Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην πρώτη του συνάντηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο (ως ποδοσφαιριστές δεν είχαν κοντραριστεί ποτέ, αλλά ούτε και είχαν βρεθεί αντιμέτωποι σε μάχη πάγκων), ο «Ζιζού» έδειξε στον «special one» πως έχει κι εκείνος κάτι το … ξεχωριστό.

Και πως να μην ιδιαίτερο όλο αυτό που έχει πετύχει ο Ζιντάν, έχοντας διανύσει μόλις 19 μήνες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, από τον Ιανουάριο του 2016, όντας στην παρθενική του δουλειά ως πρώτος προπονητής και δη σε μεγάλο κλαμπ (βρισκόταν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μέχρι να πάρει το «τιμόνι») και έχοντας κατακτήσει πλέον κάθε τρόπαιο που έχει διεκδικήσει με παρουσία στον τελικό!


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top