ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσιανοί 30άρηδες ρήμαξαν τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα - 75 διαρρήξεις και κλοπές σε έναν μήνα με λεία 40.000!

Λεμεσιανοί 30άρηδες ρήμαξαν τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα - 75 διαρρήξεις και κλοπές σε έναν μήνα με λεία 40.000!

Εβδομήντα πέντε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών καταχωρήθηκαν την Πέμπτη (10/08) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εναντίον δύο προσώπων. Πρόκειται για ένα 31χρονο και ένα 29χρονο, κατοίκους Λεμεσού, οι οποίοι συνελήφθησαν αρχικά στις 27 Ιουλίου 2017, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, την ίδια μέρα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από τουρίστα, ο οποίος διέμενε σε τουριστικό κατάλυμα στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ωρών 11μ.μ. της 26ης Ιουλίου και 9π.μ. της 27ης Ιουλίου 2017, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά του και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας €18,900. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία ότι μέρος της κλαπείσας περιουσίας πιθανόν να βρίσκεται σε οικία στη Λεμεσό. Αφού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα για έρευνα, μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν τη συγκεκριμένη οικία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός από είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή, που πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής. Η συνολική αξία της περιουσίας που εντοπίστηκε, ανέρχεται στις €40,000, ενώ μέρος της αναγνωρίστηκε από τον παραπονούμενο, ως μέρος της περιουσίας που κλάπηκε από το διαμέρισμα που διέμενε. Παρόντες κατά τη διάρκεια της έρευνας, ήταν ο 31χρονος και ο 29χρονος, ένοικοι της εν λόγω οικίας. Ερωτηθέντες για την προέλευση της πιο πάνω περιουσίας, οι δύο δεν έδωσαν ικανοποιητικές απαντήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, που ακολούθησαν, οι δύο συλληφθέντες, σε θεληματικές τους καταθέσεις, φέρονται να παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους σε άλλες 74 παρόμοιες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου του 2017, στις περιοχές της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Σήμερα, ο 31χρονος και 29χρονος, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου καταχωρήθηκαν εναντίον του συνολικά 75 υποθέσεις. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία έχει οριστεί για τις 23 Αυγούστου 2017, οι δύο θα παραμείνουν υπό κράτηση. *Φωτογραφία αρχείου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top