Θα είναι «καμίνι» το Γ.Σ.Π… τόσοι «γαλαζοκίτρινοι» οπαδοί έκλεισαν θέση (σημαντική υπενθύμιση από τον ΑΠΟΕΛ)

Θα είναι «καμίνι» το Γ.Σ.Π… τόσοι «γαλαζοκίτρινοι» οπαδοί έκλεισαν θέση (σημαντική υπενθύμιση από τον ΑΠΟΕΛ)

Ο ΑΠΟΕΛ μέσα από τον επίσημο του λογαριασμό στα Social Media υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας ότι το Orange Shop θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 19:30 το βράδυ της Δευτέρας (14/8).

Eπίσης όπως αναφέρει η ίδια ενημέρωση από πλευράς των πρωταθλητών το κατάστημα του ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει και την Τρίτη (15/8) ανοικτό μέχρι τις 16:30 για να εξυπηρετήσει τους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων» για εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το παιχνίδι με την Σλάβια.

Πάντως στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για το σημαντικό παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μια μέρα πριν από τον αγώνα η προπώληση έχει φτάσει σε πολύ υψηλά νούμερα με τον αριθμό εισιτηρίων που έχουν κοπεί να φτάνει πέραν των 14.000.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE