ΕΛΛΑΔΑ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Κάλαμος, το Καπανδρίτι και ο Βαρνάβας

ΕΛΛΑΔΑ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Κάλαμος, το Καπανδρίτι και ο Βαρνάβας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κήρυξε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα τις δημοτικές ενότητες Καλάμου, Καπανδριτίου και Βαρνάβα για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός της Γραμματέας κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας τη δημοτική ενότητα Καλάμου και τη δημοτική ενότητα Καπανδριτίου του δήμου Ωρωπού, καθώς και τη δημοτική ενότητα Βαρνάβα του δήμου Μαραθώνα της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13 Αυγούστου. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE