ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΕΞ: Καλά στην υγεία τους οι Κύπριοι τουρίστες στη Βαρκελώνη

ΥΠΕΞ: Καλά στην υγεία τους οι Κύπριοι τουρίστες στη Βαρκελώνη

Καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι Κύπριοι τουρίστες που βρίσκονται στη Βαρκελώνη σε οργανωμένη εκδρομή μέσω τουριστικών γραφείων , πληροφόρησε το ΥΠΕΞ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, όπως ενημερώθηκε το ΚΥΠΕ.

Για όσους ενδεχομένως να βρίσκονται στην Βαρκελώνη ως μεμονωμένα σύνολα, χωρίς δηλαδή κράτηση μέσω γραφείου με οργανωμένη εκδρομή, καλούνται οι οικείοι τους που έχουν πρόβλημα στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα επικοινωνίας που έδωσε το ΥΠΕΞ . Εξάλλου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από πηγές του Υπουργείου, η Πρεσβεία της Δημοκρατίας στην Μαδρίτη έχει επικοινωνήσει με την πλειοψηφία των Κυπρίων που είναι μόνιμοι κάτοικοι Βαρκελώνης. Από την μέχρι στιγμής πληροφόρηση, δεν υπάρχει Κύπριος ανάμεσα στα θύματα. Το ΥΠΕΞ υπενθυμίζει ότι λειτουργεί και το σύστημα www.oikade.gov.cy ,το σύστημα δηλαδή προξενικής αρωγής που βοηθά στον εντοπισμό Κυπρίων στο εξωτερικό που χρειάζονται βοήθεια. Μέχρι στιγμής ένας Κύπριος έχει κάνει εγγραφή και πληροφορεί ότι είναι καλά. Το Υπουργείο λαμβάνει επίσης τηλεφωνήματα από οικείους Κυπρίων που είναι στην Βαρκελώνη που πληροφορούν ότι οι δικοί τους είναι καλά. Υπενθυμίζονται τα τηλέφωνα που έδωσε το ΥΠΕΞ σε προηγούμενη ανακοίνωση:   Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ισπανία Διεύθυνση: Paseo de la Castellana 45 4ª y 5ª planta, Izda 28046 Madrid Spain Ώρες Εργασίας : 09:00 – 16:30, Δευτέρα – Παρασκευή Στοιχεία Επικοινωνίας: Σταθερό τηλέφωνο: Τηλ.: + 34 91 57 83 114 Κινητό τηλέφωνο λειτουργού υπηρεσίας (εκτός ωρών εργασίας): +34687753399 Τηλεομοιότυπο: + 34 91 57 82 189 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected] Ιστοσελίδα: http://www.mfa.gov.cy/embassymadrid Επίτιμος Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας-Βαρκελώνη κ. Andres Candomeque Echave-Susteaeta Σταθερό τηλέφωνο: +34 934140685 Kιvητό τηλέφωνο: +619657191 E-mail : [email protected] Σε περίπτωση έκτακτης ή/και προξενικής ανάγκης, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν επίσης με τους παρακάτω: Λειτουργός Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών (εκτός ωρών εργασίας) Tηλ. +35799660129 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected] Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών Τηλ. +35722801000, +35797775998 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected] Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top