ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Ξεπερνούν τις €13,000 οι ζημιές

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Ξεπερνούν τις €13,000 οι ζημιές

Πέραν των 13 χιλιάδων ευρώ εκτιμάται η ζημιά που υπέστησαν τα δύο αυτοκίνητα που τυλίχθηκαν στις φλόγες τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/8, ενώ ήταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην περιοχή Γερμασόγειας.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 28χρονου Σύριου, κατόχου κυπριακής ταυτότητας, αξίας 10 χιλιάδων ευρώ, το οποίο ήταν και ο στόχος των εμπρηστών οι οποίοι το περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη, καταστράφηκε ολοσχερώς. Το δεύτερο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 33χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το όχημα όπου τέθηκε η φωτιά, υπέστη εκτεταμένες ζημιές αξίας πέραν των τριών χιλιάδων ευρώ. ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα – Καταστράφηκε ολοσχερώς – Ζημιές και σε δεύτερο Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι στόχος των εμπρηστών ήταν το αυτοκίνητο του 28χρονου, ο οποίος όμως απουσιάζει στο εξωτερικό και οι ανακριτές δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο τους, αφού δεν μπορούν να στρέψουν τις έρευνες τους σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, καθώς ο 28χρονος, κομμωτής στο επάγγελμα, δεν έχει απασχολήσει καθόλου την αστυνομία. Η φωτιά τέθηκε στις 4 το πρωί ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στη Γερμασόγεια. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου έφθασαν και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν τη φωτιά. *φωτογραφία αρχείου Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top