ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Μιχαηλίδης: Τραυματίστηκε και μένει «εκτός γηπέδων» για 5 εβδομάδες – Με πατερίτσες και νάρθηκα - Οι δηλώσεις του για την Ισπανία

Ανδρέας Μιχαηλίδης: Τραυματίστηκε και μένει «εκτός γηπέδων» για 5 εβδομάδες – Με πατερίτσες και νάρθηκα - Οι δηλώσεις του για την Ισπανία

“Εκτός γηπέδων” για 5 με 6 εβδομάδες θα παραμείνει ο πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και προπονητής Αντρέας Μιχαηλίδης.

Του Χρίστου Ζήνωνος Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον κ. Μιχαηλίδη, με αφορμή πρόσφατο τραυματισμό του, μας ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή αναρρώνει μετά από επέμβαση που υποβλήθηκε. Συγκεκριμένα, όπως μας εξήγησε, κατά τη διάρκεια τον διακοπών του την περασμένη Τετάρτη (16/8), έκανε μια απότομη κίνηση με αποτέλεσμα να κόψει τον αχίλλειο τένοντα. Η επέμβαση έγινε αυθημερόν και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Με νάρθηκα και πατερίτσες θα κινείται, όσο του το επιτρέπει η κατάσταση του, ενώ μετά θα αντικατασταθούν με ειδικό παπούτσι, μας είπε και συμπλήρωσε λέγοντας ότι οι γιατροί του ανέφεραν ότι σε 5-6 εβδομάδες και κατόπιν φυσιοθεραπείας, θα επανέλθει “στα γήπεδα”. Ρωτώντας τον αν αυτός ο τραυματισμός του, του χαλάει τις διακοπές ο κ. Μιχαηλίδης μας είπε ότι με όλα αυτά που βλέπουμε στην Ισπανία και το τρομοκρατικό χτύπημα, τέτοιοι τραυματισμοί δεν είναι τίποτε. To ThemaOnline εύχεται ταχεία ανάρρωση στον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top