ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Οι οπαδοί της ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοίνωση – ενημέρωση αναφορικά για την παρουσία τους στην προπόνηση της ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, σε μια προσπάθεια για να πορώσουν τους πάικτες του Ισπανού προπονήτη για να πετύχουν την ανατροπή στον επαναληπτικό με την Βικτόρια Πλζεν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Η σχετική ενημέρωση:
Μετά από παράκληση του τεχνικού τιμ της ομάδας, μας παρακαλούν όπως παρευρεθούμε στην προπόνηση της Τετάρτης αντί για Τρίτη (θα γίνει κλειστή προπόνηση).
Συνάντηση στο περίπτερο του Νίκου Μιχαήλ την Τετάρτη 23/08 στις 6:45 για να πάμε όλοι μαζί στο βοηθητικό που θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση. ΟΛΟΙ ΕΚΕΊ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις