Ματ και Ρενάτο… όπως ο «Τζίμης» (photo)

Ματ και Ρενάτο… όπως ο «Τζίμης» (photo)

Ο Ματ Ντάρμπισαιρ και ο Ρενάτο Μαργκάσα αμφότεροι ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Ομόνοια, και η διοίκηση των «πρασίνων» για άλλη μια φορά ετοιμάζει εκδήλωση στην οποία οι δύο ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τα συμβόλαια τους στην παρουσία των φίλων της Ομόνοιας, όπως έγινε πρόσφατα και με τον Δημήτρη Χριστοφή και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Δείτε την σχετική ενημέρωση από την Ομόνοια

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Green Boutique, την Πέμπτη, 24 Αυγούστου, από τις 17:00 μέχρι τις 18:00, δύο ιδιαίτερα αγαπητοί ποδοσφαιριστές και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, οι Ματ Νταρμπισάιαρ και Ρενάτο Μαργκάσα, θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο μπροστά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE