ΠΑΦΟΣ: Ο ενοικιαστής σήκωσε και τον εξοπλισμό και έγινε "καπνός" - Aρνείται τα πάντα

ΠΑΦΟΣ: Ο ενοικιαστής σήκωσε και τον εξοπλισμό και έγινε "καπνός" - Aρνείται τα πάντα

Στη σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση κλοπής από κατοικία μεταξύ των ημερομηνιών 6ης Μαρτίου με 23ης Ιουνίου του 2015 .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος φέρεται να απέσπασε στις πιο πάνω ημερομηνίες από κατοικία την οποία ενοικίαζε από 45χρονη στην Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου, οικιακό εξοπλισμό όπως τραπέζια, καρέκλες, δύο στερεοφωνικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.760 ευρώ . Αύριο η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για το αδίκημα της κλοπής ενοικιαστή. Ανακρινόμενος ο 28χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE