LIFESTYLE

Σε λευκό φέρετρο η Zωή Λάσκαρη - Παρών όλοι οι αγαπημένοι της για το τελευταίο αντίο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε λευκό φέρετρο η Zωή Λάσκαρη - Παρών όλοι οι αγαπημένοι της για το τελευταίο αντίο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To τελευταίο χειροκρότημα στην λαμπερή σταρ του ελληνικού κινηματογράφου που πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή στα 73 της χρόνια έσπευσαν να δώσουν αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι και φυσικά η οικογένειά της!

Οι κόρες της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η Μάρθα Κουτουμάνου και η αγαπημένη της εγγονή Ζένια Μπονάτσου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έφθασαν στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι φανερά συγκινημένοι. Το φέρετρο της Ζωής Λάσκαρη όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι λευκό, μιας και η Ζωή Λάσκαρη συνήθιζε στις κηδείες να φορά λευκά ρούχα.                     Η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου και η εγγονή της έφθασαν συντετριμμένες. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έφθασε από νωρίς με τον σύντροφό της στην εκκλησία Στην κηδεία όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έδωσε το παρών του σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος. Ο Πρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Παυλόπουλος, πλήθος πολιτικών και επιχειρηματιών αποχαιρέτησαν την πρωταγωνίστρια.     Κάτια Δανδουλάκη Η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα Κατερίνα Ζαρίφη Η Νόνικα Γαληνέα με την κόρη της Η Βάνα Μπάρμπα Η Ζωζώ Σαπουντζάκη Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη με την μητέρα του Ο Ηλίας Ψινάκης Η Σάσα Σταμάτη Η Μιμή Ντενίση  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top