LIFESTYLE

'Ελεος! Ο Μάριος Πρίαμος προκήρυξε διαγωνισμό για κοπέλες άνω των 18 - Ποια θα βγει άραγε ραντεβού μαζί του; - VIDEO

'Ελεος! Ο Μάριος Πρίαμος προκήρυξε διαγωνισμό για κοπέλες άνω των 18 - Ποια θα βγει άραγε ραντεβού μαζί του; - VIDEO

Η μαγική φράση που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες είναι “Θα ήθελα να βγω μαζί σου ραντεβού”...

Είπαμε ότι είναι ωραίος και ότι οι γυναίκες τρελαίνονται γι αυτόν... Αναμφισβήτητα αυτήν την περίοδο αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά να προκηρύξει διαγωνισμό μέσω του instagram... Το σχόλιο στο video που ανέβασε την Τρίτη, 22 Αυγούστου γράφει: "Μπορεί να νομίζεις οτι με έμαθες μέσα από το παιχνίδι αλλά με την βοήθεια του @badoo_gr μπορείς να με γνωρίσεις καλύτερα από κοντά! Πώς; Απλά ακολούθησε δύο πολύ απλά βήματα!
  1. Διάλεξε την αγαπημένη σου φωτογραφία μου και ανέβασέ την στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #BadooDateGreece (το προφίλ σου στο instagram δεν θα πρέπει να είναι private/ κλειστό)
  2. Ακολούθησε το λινκ που θα βρεις στο bio μουκαι στείλε μου μήνυμα στο#badooχρησιμοποιώντας την φράση “Θα ήθελα να βγω μαζί σου ραντεβού”. Το προφίλ σου στο Badoo θα πρέπει να είναι επαληθευμένο/ verified
Stay tuned γιατί ακριβώς σε μία εβδομάδα θα ανακοινώσω την νικήτρια ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στον λογαριασμό μου! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω απο κοντά... *Ο διαγωνισμός αφορά μόνο κοπέλες αυστηρά άνω των 18 ετών"

Μπορεί να νομίζεις οτι με έμαθες μέσα από το παιχνίδι αλλά με την βοήθεια του @badoo_gr μπορείς να με γνωρίσεις καλύτερα από κοντά! Πώς; Απλά ακολούθησε δύο πολύ απλά βήματα!  1. Διάλεξε την αγαπημένη σου φωτογραφία μου και ανέβασέ την στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #BadooDateGreece (το προφίλ σου στο instagram δεν θα πρέπει να είναι private/ κλειστό) 2. Ακολούθησε το λινκ που θα βρεις στο bio μουκαι στείλε μου μήνυμα στο #badoo χρησιμοποιώντας την φράση “Θα ήθελα να βγω μαζί σου ραντεβού”. Το προφίλ σου στο Badoo θα πρέπει να είναι επαληθευμένο/ verified ✅ Stay tuned γιατί ακριβώς σε μία εβδομάδα θα ανακοινώσω την νικήτρια ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στον λογαριασμό μου! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω απο κοντά... *Ο διαγωνισμός αφορά μόνο κοπέλες αυστηρά άνω των 18 ετών

A post shared by Marios Priamos Ioannides (@mariospriamos) on

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top