ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβγαλε την Αστυνομία έξω από το παιχνίδι για τις Τ/κ περιουσίες ο Φαίδωνος

Έβγαλε την Αστυνομία έξω από το παιχνίδι για τις Τ/κ περιουσίες ο Φαίδωνος

Αρνήθηκε να βάλει της Αστυνομία στο «παιχνίδι» για την υπόθεση με την κακοδιαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Αυτό προκύπτει από τα όσα δήλωσε στο ραδιόφνο του ΡΙΚ ο Βοηθός Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Αστυνομίας. Ο Στέλιος Στυλιανού, για τον οποίο και η αναφορά, δήλωσε στην δημοσιογράφο Πόλα Σπόντα, ότι μόλις η Αστυνομία πληροφορήθηκε για το περιεχόμενο των καταγγελιών του Φαίδωνος (βλ. ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook), επικοινώνησε μαζί με τον τελευταίο ο Διευθυντής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Χριστόφορος Μαυρομμάτης. Σύμφωνα πάντα με τον Στυλιανού, ο Φαίδωνος είπε πως όποια στοιχεία έχει θα τα διαβιβάσει στο Υπουργείο Εσωτερικών. Η Αστυνομία με ανακοίνωση της τοποθετείται στις καταγγελίες Φαίδωνος αναφέροντας ότι ο αρχηγός της Δύναμης από την πρώτη στιγμή έδωσε εντολή να επικοινωνήσουν με τον Δήμαρχο Πάφου και να ζητήσουν τα στοιχεία που έχει στα χέρια του με τον Φαίδωνος να δηλώνει ότι δεν θα προβεί σε καταγγελία αφού το θέμα δεν αφορά την Αστυνομία Διαβάστε αναλυτικά Αναφορικά με τις δημόσιες καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος σε σχέση με συγκεκριμένα πρόσωπα που ενέχονται σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών, διευκρινίζονται τα εξής: Από την πρώτη σχετική καταγγελία του Δημάρχου Πάφου, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook στις 18/8/2017 στην οποία ανέφερε «Επώνυμος επιχειρηματίας από την Πάφο πήρε Τουρκοκυπριακές περιουσίες – Αυτό στην Πάφο θα τελειώσει», ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου έδωσε άμεσα οδηγίες στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας και έγινε απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Φαίδωνος κατά την οποία του ζητήθηκε να δώσει περαιτέρω στοιχεία. Ο Δήμαρχος Πάφου απάντησε σε εκείνη την επικοινωνία ότι το θέμα δεν αφορούσε την Αστυνομία, αλλά το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν θα προέβαινε σε καταγγελία. Η Αστυνομία σημειώνει ότι στη συνέχεια, με δημόσιες τοποθετήσεις του σε διάφορα ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Πάφου επιφυλάχθηκε να δώσει στοιχεία και στην Αστυνομία. Η Αστυνομία καλεί τον Δήμαρχο Πάφου για μία ακόμα φορά να καταθέσει στην Αστυνομία όλα όσα γνωρίζει γύρω από τέτοιες υποθέσεις  για να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H λίστα ονομάτων πολιτικών που κατέθεσε ο Δήμαρχος Πάφου για τις Τ/κ περιουσίες- VIDEO  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top