ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Pajero ειδικών αποστολών με ταχύτητα 200 χλμ – Kρυμμένα τα νούμερα και λευκή ουσία - Εκστρατεία Ε.Ο.ΜΟ.

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Pajero ειδικών αποστολών με ταχύτητα 200 χλμ – Kρυμμένα τα νούμερα και λευκή ουσία - Εκστρατεία Ε.Ο.ΜΟ.

Πράματα και θάματα στην εκστρατεία του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/08) σε Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο.

Του Φάνη Μακρίδη Δεν αναφερόμαστε μόνο στον μεγάλο αριθμό τροχαίων παραβάσεων (148 καταγγελίες!), αλλά και σε ποινικά αδικήματα που εντόπισαν τα μέλη της δύναμης. Αρκεί και απλά μόνο να αναφέρουμε ότι η εκστρατεία ξεκίνησε με καταδίωξη ύποπτου οχήματος. Συγκεκριμένα Pajero που κίνησε την υποψία των αστυνομικών στην Πύλα και καταδιώχθηκε ανέπτυξε ταχύτητα που άγγιζε τα 200 χλμ. Είναι προφανές ότι είχαν γίνει μετατροπές στο εν λόγω όχημα. Μάλιστα, ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, στο ύψος της Ορμήδειας έβγαλε το χέρι έξω από το παράθυρο και άδειασε το περιεχόμενο διάφανου σακουλιού που περιείχε λευκή ουσία. Η σύλληψή του δεν κατέστη δυνατή καθώς, όπως σημειώσαμε ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, ενώ είχε κρύψει και τα νούμερα με κολλητική ταινία, ώστε να μην αναγνωριστεί. Η καταδίωξη έγινε με αυτοκίνητο της Αστυνομίας. Δυστυχώς ο Ειδικός Ουλαμός Μοτοσικλετιστών εντόπισε και πολλά άλλα αδικήματα: • Οδηγός που δεν σταμάτησε για έλεγχο και καταδιώχθηκε, αποδείχθηκε μετά την έρευνα ότι είχε συναρμολογημένο και έμφορτο κυνηγετικό στο αυτοκίνητο (ΔΟΚΟ), ενώ είχε και 63 φυσίγγια. Ακόμη είχε μιμητική συσκευή που έβγαζε ακόμα και ήχο σειρήνας. • Εντοπίστηκε 18χρονος οδηγός με μαχαίρι. • Σε άλλη περίπτωση οδηγός αυτοκινήτου έφερε ρόπαλο, σπρέι αλλά και μιμητική συσκευή. • Οδηγός και συνοδηγός οχήματος, είχαν μαχαίρια. Πολλές ήταν και οι τροχαίες παραβάσεις: • Εντοπίστηκε 16χρονος οδηγός στο τιμόνι.• Οκτώ άτομα είχαν παρανόμως φιμέ τζάμια. • 6 άτομα που οδηγούσαν μοτοσικλέτες καταγγέλθηκαν γιατί είτε ήταν ληγμένο το κράνος τους, είτε δεν ήταν το κατάλληλο για το δίκυκλο που οδηγούσαν. • Άλλοι 6 οδηγοί καταγγέλθηκαν για μηχανικές βλάβες στα οχήματά τους (αναρτήσεις και φρένα). • 7 άτομα οδηγούσαν χωρίς άδεια κυκλοφορίας κι άλλα 8 πρόσωπα, χωρίς ασφάλεια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Οδηγούσε σκούτερ και… απειλούσε τη ζωή της συζύγου και του 2χρονου παιδιού του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top