ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό ατύχημα στον Στρόβολο – Εργάτης παγιδεύτηκε ανάμεσα σε φορτηγό και τοίχο

Εργατικό ατύχημα στον Στρόβολο – Εργάτης παγιδεύτηκε ανάμεσα σε φορτηγό και τοίχο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η ώρα 16.01, την Πέμπτη 24/8 λήφθηκε κλήση για εργατικό ατύχημα αλλοδαπού εργάτη στην οδό Αρτέμιδος στο Στρόβολο.   

Στο σημείο, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘’Λοχία Σπύρου Τταντή’’ με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα συμπεριλαμβανομένου και οχήματος διάσωσης. Ένας εργάτης παγιδεύτηκε μεταξύ φορτηγού οχήματος  και τοίχου αποθήκης κατασκευασμένη από τσίγκους. Το φορτηγό ήταν στην όπισθεν ταχύτητα και έπεσε σε χαντάκι του δρόμου με αποτέλεσμα να παγιδεύσει τον υπάλληλο μεταξύ του φορτηγού και του τοίχου. Λόγο της κλίσης του οχήματος δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Έγινε χρήση ειδικής εξάρτυσης απεγκλωβισμού (αερόσακων) και βαρούλκου από το όχημα διάσωσης. Στον τραυματία αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας για περεταίρω εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top