Ο Χρύσης Μιχαήλ μιλά στο ThemaSports και υπόσχεται στον κόσμο… (βίντεο)

Ο Χρύσης Μιχαήλ μιλά στο ThemaSports και υπόσχεται στον κόσμο… (βίντεο)

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε ο Ολυμπιακός χθες (27/8) στην Αρένα για να μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να φύγει με βαθμολογικό όφελος από την Λάρνακα.

Η ποιότητα του αντιπάλου όμως έκανε τη διαφορά και η ομάδα του Τακτακαλά γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας όμως ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη και ότι διαθέτει παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλά.

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του ThemaSports και στον Γιώργο Λεωνίδου για το ματς με την ΑΕΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Αντιλαμβανόμενοι ποιαν ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έπρεπε τακτικά να περιορίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τους παίκτες της ΑΕΚ, που είναι αρκετά ποιοτικοί οι περισσότεροι, έχουν αρκετή ταχύτητα και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE