Ο Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση των 200.000 ευρώ για διαφήμιση γαλακτομικών! – Ισχύει το ποσό;

Ο Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση των 200.000 ευρώ για διαφήμιση γαλακτομικών! – Ισχύει το ποσό;

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Ντάνο να υπέγραψε το ”χρυσό” συμβόλαιο πριν τον τελικό του Survivor…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου για την πρόταση που του έγινε από εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων για να διαφημίσει τα προϊόντα της έναντι 200.000 ευρώ.

Τελικά, θα κάνεις διαφήμιση γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου η αμοιβή σου, όπως γράφτηκε, θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ;

«Εδώ υπάρχουν κάποιες υπερβολές. Αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν, δεν ισχύει στο ελάχιστο αυτό το πράγμα. Όμως είναι αλήθεια ότι μου έχουν προτείνει να παίξω σε διαφήμιση. Θεωρώ ότι θα κάνω αυτό που θα μου ταιριάζει καλύτερα και σίγουρα δεν θα πω σε όλα ναι. Οπωσδήποτε η κάθε πρόταση με τιμά πολύ ως άνθρωπο, αλλά δεν μου πάνε και όλα. Δεν μπορώ να κάνω τα πάντα.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE