Ο Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση των 200.000 ευρώ για διαφήμιση γαλακτομικών! – Ισχύει το ποσό;

Ο Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση των 200.000 ευρώ για διαφήμιση γαλακτομικών! – Ισχύει το ποσό;

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Ντάνο να υπέγραψε το ”χρυσό” συμβόλαιο πριν τον τελικό του Survivor…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου για την πρόταση που του έγινε από εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων για να διαφημίσει τα προϊόντα της έναντι 200.000 ευρώ.

Τελικά, θα κάνεις διαφήμιση γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου η αμοιβή σου, όπως γράφτηκε, θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ;

«Εδώ υπάρχουν κάποιες υπερβολές. Αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν, δεν ισχύει στο ελάχιστο αυτό το πράγμα. Όμως είναι αλήθεια ότι μου έχουν προτείνει να παίξω σε διαφήμιση. Θεωρώ ότι θα κάνω αυτό που θα μου ταιριάζει καλύτερα και σίγουρα δεν θα πω σε όλα ναι. Οπωσδήποτε η κάθε πρόταση με τιμά πολύ ως άνθρωπο, αλλά δεν μου πάνε και όλα. Δεν μπορώ να κάνω τα πάντα.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.