Ο Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση των 200.000 ευρώ για διαφήμιση γαλακτομικών! – Ισχύει το ποσό;

Ο Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση των 200.000 ευρώ για διαφήμιση γαλακτομικών! – Ισχύει το ποσό;

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Ντάνο να υπέγραψε το ”χρυσό” συμβόλαιο πριν τον τελικό του Survivor…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου για την πρόταση που του έγινε από εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων για να διαφημίσει τα προϊόντα της έναντι 200.000 ευρώ.

Τελικά, θα κάνεις διαφήμιση γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου η αμοιβή σου, όπως γράφτηκε, θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ;

«Εδώ υπάρχουν κάποιες υπερβολές. Αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν, δεν ισχύει στο ελάχιστο αυτό το πράγμα. Όμως είναι αλήθεια ότι μου έχουν προτείνει να παίξω σε διαφήμιση. Θεωρώ ότι θα κάνω αυτό που θα μου ταιριάζει καλύτερα και σίγουρα δεν θα πω σε όλα ναι. Οπωσδήποτε η κάθε πρόταση με τιμά πολύ ως άνθρωπο, αλλά δεν μου πάνε και όλα. Δεν μπορώ να κάνω τα πάντα.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE