LIFESTYLE

Το μήνυμά της Κύπριας συνεργάτιδας του Bo! Λήγει ή ανανεώνεται η συνεργασία τους;

Το μήνυμά της Κύπριας συνεργάτιδας του Bo! Λήγει ή ανανεώνεται η συνεργασία τους;

Η Γεωργία Βρανά σάρωσε αυτό το καλοκαίρι, αφού η συμμετοχή της στο τραγούδι του Bo, "Μόνο Εσύ" ήταν περισσότερο από καταπληκτική.

Η Κύπρια τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την λήξη της καλοκαιρινής περιοδείας της μαζί με τον Βο, αλλά συνάμα και την ανανέωση της συνεργασίας τους. Από τις 14 Σεπτεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα στο club 22 παρέα με τον Κιάμο και τον Αντύπα. "Μια υπέροχη καλοκαιρινή περιοδεία στο πλευρό του Βο φτάνει σχεδόν στο τέλος της... Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον αγαπημένο μου Βο και Ρένα Μάνδρου που με επέλεξαν και με πίστεψαν για τη συμμετοχή μου στο τραγούδι του Μπο και για αυτήν την υπέροχη περιοδεία που περάσαμε ολόκληρο το καλοκαίρι μαζί οι τεσσερις μας Βο, djVOX, Ρένα και εγώ...! Ανακοινώνω και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας μου με το Βο για το χειμώνα, παρέα με το djVox στα decks στο club 22 σχήμα Πάνος Κιάμος-Αντύπας-Bo!!! 14 Σεμπτεβρίου είναι η επίσημη μας πρεμιέρα... Μη το χάσει κανείς... ". Εμείς τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες...    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top