ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αθώοι οι δυο για την υπόθεση των επεξεργασμένων καυσίμων σε πρατήριο

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αθώοι οι δυο για την υπόθεση των επεξεργασμένων καυσίμων σε πρατήριο

Την αθώωση των δυο κατηγορουμένων για την υπόθεση των επεξεργασμένων καυσίμων πρατηρίου βενζίνης, αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Την Τετάρτη 30/8/2017 το Δικαστήριο Λάρνακας απάλλαξε τους κατηγορούμενους Κοσμά Κουρρή, διευθυντή του εν λόγω πρατηρίου και Μάριο Μιχαήλ, υπεύθυνο του καταστήματος από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Συγκεκριμένα οι δυο κατηγορούνταν ότι μεταξύ 1/5/11- 23/3/12 συνωμότησαν με δόλιο τρόπο να εξαπατήσουν το καταναλωτικό κοινό με την χρήση παράνομου ηλεκτρονικού συστήματος το οποίο εγκατάστησαν στις αντλίες και την ηλεκτρική εγκατάσταση του πρατηρίου επηρεάζοντας την αγοραία τιμή των καυσίμων που πωλούσαν στο καταναλωτικό κοινό. Το Επαρχιακό Δικαστήριο αθώωσε και τους δυο κατηγορούμενους από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Ο διευθυντής της εν λόγω εταιρίας στην Κύπρο μετά την αποκάλυψη για τις παρεμβάσεις που έγιναν στις αντλίες εγκατέλειψε την Κύπρο και έκτοτε καταζητείται. Όπως τόνισε το Δικαστήριο, οι μάρτυρες που κάλεσε η κατηγορούσα Αρχή για να καταθέσουν στην υπόθεση κρίθηκαν αξιόπιστοι αφού δεν είχαν κανένα προσωπικό συμφέρον αλλά από την μαρτυρία τους δεν διαφάνηκε να είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή ή σχέση οι δύο κατηγορούμενοι για την εγκατάσταση και λειτουργία των παράνομων μηχανισμών που τοποθετήθηκαν σε αντλίες του πρατηρίου. Από το δικηγορικό γραφείο ΣΑΒΒΑ ΜΑΤΣΑ, δικηγόρους του κατηγορούμενου Κοσμά Κουρρή πληροφορούμαστε ότι μελετάτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο καταχώρησης πολιτικής αγωγής εναντίον της εταιρείας για αποζημιώσεις λόγω της δυσφήμισης που υπέστη τόσο ο ίδιος ο κατηγορούμενος όσο και η εταιρεία του και της σοβαρής μείωσης του κύκλου εργασιών των πρατηρίων του από τις παράνομες ενέργειες του Ρώσου διευθυντή της συγκεκριμένης εταιρείας στην Κύπρο. Ο κατηγορούμενος 1, Κοσμάς Κουρρής εκπροσωπείτο από τους δικηγόρους Σάββα Μάτσα και Νάταλη Μιχαηλίδου και ο κατηγορούμενος 2 , Μάριος Μιχαήλ από τον κ. Σωτήρη Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς



ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει καν σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η δική μας πλευρά είναι έτοιμη για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top