LIFESTYLE

Η hot Κύπρια τραγουδίστρια στην τόμπολα της Νέας Σαλαμίνας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η hot Κύπρια τραγουδίστρια στην τόμπολα της Νέας Σαλαμίνας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, η τόμπολα της Νέας Σαλαμίνας θα κληρώνει 20.000 ευρώ και την εμφάνιση της συμπατριώτισσάς μας με την Νο 1 επιτυχία του καλοκαιριού.

Στην τόμπολα της Νέας Σαλαμίνας την Παρασκευή (1/9) θα γίνει καλλιτεχνική βραδιά με τη συμμετοχή της ταλαντούχας τραγουδίστριας Γεωργίας Βρανά. Μαζί με την τόμπολα, που κληρώνει 20.000 ευρώ ο κόσμος μπορεί να απολαύσει ένα πλουσιοπάροχο μπουφέ εντελώς δωρεάν. Επίσης, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα κρύβει εκπλήξεις για το κόσμο, αφού όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Γεωργία Βρανά, η οποία ανάμεσα στα άλλα θα ερμηνεύσει και την επιτυχία του καλοκαιριού του 2017 "Μόνο Εσύ" που τραγουδά μαζί με τον Bo. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεγάλη τόμπολα της Νέας Σαλαμίνας μπορείτε να αποταθείτε στο 96 500066. Διαβάστε επίσης: Το μήνυμά της Κύπριας συνεργάτιδας του Bo! Λήγει ή ανανεώνεται η συνεργασία τους;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top