ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Την ώρα που έκαμα μπάνιο και ένοιωθα τα μαλλιά μου να πέφτουν έκλαια - Εν να αντέξω, εν να τα καταφέρω;» - Η Κύπρια Άγγελα Μιχαήλ που νίκησε τον καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

«Την ώρα που έκαμα μπάνιο και ένοιωθα τα μαλλιά μου να πέφτουν έκλαια - Εν να αντέξω, εν να τα καταφέρω;» - Η Κύπρια Άγγελα Μιχαήλ που νίκησε τον καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι μας έχουμε μια πικρή ιστορία από τον καρκίνο. Είτε σε προσωπικό, είτε σε οικογενειακό, είτε σε επίπεδο φίλων. Επίσης γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος είναι από τις χειρότερες μορφές αρρώστιας και πολλές φορές η πιο σκληρή λόγο της διαδικασίας στην οποία οι ασθενείς πρέπει να περάσουν.

Η Αγγέλα Μιχαήλ πέρασε αυτό και εξομολογείτε στο φακό της εκπομπής του MegaOne «Όλα Για σένα» για αυτά που πέρασε από την ημέρα που έμαθε ότι έχει καρκίνο μέχρι και την τελική της ανάρρωση. Τα πράγματα που την έβγαλαν εκτός καθημερινότητας είναι κάτι το οποίο φυσικά είναι και το πιο οδυνηρό. Αυτά που θυμάται έντονα από αυτή την περίοδο είναι όπως αναφέρει η ίδια «όταν ξύπνησα στο χειρουργείο και είδα την κοιλιά μου δεν πίστευα ότι ήταν πάνω μου τούτες ούλες οι τομές». Επίσης μιλά για τους ανθρώπους που γνώρισε και της στάθηκαν κατά την διάρκεια της θεραπείας και επισημαίνει ότι « Η ζωή μια είναι και δεν θέλουμε πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι» Η ιστορία της ξεκινά από το 2015 και ξετυλίγεται στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top