Στηρίζει την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά ο Μάρκο Ράινερ Ράουφμαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στηρίζει την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά ο Μάρκο Ράινερ Ράουφμαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλευρό του υποψηφίου που πρόκειται να στηρίξει το ΑΚΕΛ στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, φαίνεται να είναι και η μεγάλη παλιά δόξα της Ομόνοιας, Ράινερ Ράουφμαν.

Ο κ. Σταύρος Μαλάς, το Σάββατο 2/9, εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018, και στην αίθουσα βρέθηκε αρκετός κόσμος, και από το πολιτικό στερέωμα του τόπου, αλλά και απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Στα αξιοσημείωτα, είναι η παρουσία του μεγάλου Γερμανού «στράικερ» της Ομόνοιας, Ράινερ Ράουφμαν, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του έδωσε το παρόν του και τράβηξε τα βλέμματα. Ο 50χρονος πλέον Γερμανός, έδειξε για ακόμα μια φορά ότι, αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό, πλέον νιώθει την Κύπρο σαν πρώτη του πατρίδα. Έτσι, τώρα λαμβάνει μέρος και στα κοινά του τόπου μας και εκφέρει άποψη σε ό,τι ο ίδιος θεωρεί σημαντικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE