ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξαφνική προσγείωση από τους… επτά ουρανούς!

Ξαφνική προσγείωση από τους… επτά ουρανούς!

> style="text-align: justify"> >

Ο τρόπος με τον οποίον ήρθε η νίκη της περασμένης Πέμπτης για την Εθνική Κύπρου, επί της Βοσνίας στο ΓΣΠ, σκόρπισε πλατιά χαμόγελα, αισιοδοξία και υψηλές προσδοκίες για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας, με τον Μπεν Σιμόν στον πάγκο.

Εντούτοις, η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής, στο Ταλίν απέναντι στην Εσθονία, έφερε και πάλι τα στοιχεία προβληματισμού, στεναχώριας και συνάμα της… ανώμαλης προσγείωσης. Της προσγείωσης αυτής που όλοι μας… πετάξαμε στους επτά ουρανούς την περασμένη Πέμπτη από την ανατροπή του σκορ, από 0-2 σε 3-2 επί της Βοσνίας.

Η ήττα από την Εσθονία, αν και στις καθυστερήσεις με 1-0, έσβησε από όλους το χαμόγελο και την αισιοδοξία για το τι μπορούσε να πετύχαινε η Εθνική Κύπρου σε αυτή την προκριματική φάση των ομίλων για το Μουντιάλ 2018.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top