Επέστρεψε στη Γη ο μακροβιότερος κάτοικος του διαστήματος

Επέστρεψε στη Γη ο  μακροβιότερος κάτοικος του διαστήματος

Η αστροναύτης της NASA Πέγκι Ουίτσον και δύο άλλα μέλη του πληρώματος προσεδαφίστηκαν το Σάββατο στο Καζακστάν με τη χρήση αλεξίπτωτων, αφού η Ουίτσον συμπλήρωσε σε σύνολο καριέρας 665 ημέρες σε τροχιά, που αποτελεί Αμερικανικό ρεκόρ.

Η Ουίτσον, ηλικίας 57 ετών, τερμάτισε την παρατεταμένη παραμονή της που διήρκεσε πέραν των εννέα μηνών στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ένα ερευνητικό εργαστήρι 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που βρίσκεται σε τροχιά περίπου 400 χλμ από τη Γη. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE