ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στην πραγματικότητα… στην άκρη τα «αστέρια»!

Επιστροφή στην πραγματικότητα… στην άκρη τα «αστέρια»!

> style="text-align: justify"> >

Πρεμιέρα για τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ στον φετινό «μαραθώνιο» αφού οι πρώτες δύο αγωνιστικές του μεταφέρθηκαν ελέω των υποχρεώσεών του στην Ευρώπη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας έθεσαν ως στόχο την είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο, όμως με την έλευση του Γιώργου Δώνη όλα άλλαξαν, και εκεί που η ομάδα δεν είχε τις πιθανότητες υπέρ της, ο στόχος έγινε πραγματικότητα και ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την είσοδό στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός καλείται τώρα να κάνει μία αναστροφή. Να κατορθώσει να «προσγειώσει» τους ποδοσφαιριστές του στην Κυπριακή πραγματικότητα και να τους κάνει να αφήσουν στο περιθώριο για λίγο την σκέψη των «αστεριών».


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top