ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΚΟΥΓΙΑΛΗΣ: «Χωρίς καμία άδεια οι παρεμβάσεις σε παραλία εντός Natura»

Ν. ΚΟΥΓΙΑΛΗΣ: «Χωρίς καμία άδεια οι παρεμβάσεις σε παραλία εντός Natura»

Χωρίς καμία άδεια οι παρεμβάσεις σε παραλίες εντός Natura, δήλωσε μέσω Facebook ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σχετικά με το περιστατικό που αφορά εργασίες εκσκαφέων σε παραλία στη Πόλη Χρυσοχούς.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουγιάλης δήλωσε κατηγορηματικά ότι καμία άδεια δεν έχει δοθεί ούτε από τον ίδιο ούτε από οποιαδήποτε υπηρεσία του Υπουργείου του, ενώ αναφέρει ότι με το που ενημερώθηκε για το περιστατικό, έδωσε οδηγίες για άμεσο τερματισμό οποιωνδήποτε παρεμβάσεων και διερεύνηση του όλου θέματος. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Μπουλντόζες δίπλα από αυγά χελωνών – Νέο περιστατικό οικολογικής καταστροφής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Υπενθυμίζουμε ότι, την Τρίτη (6/9), πολίτης χρήστης του Facebook, δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες φαίνονταν εκσκαφείς να εργάζονται σε παραλία εντός Natura, οι οποίες σύμφωνα με τον χρήστη του Facebook, ήταν εργασίες που σχετίζονταν με γάμο. Η δημοσίευση του κ. Κουγιάλη αναφέρει: «Σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις σε παραλίες εντός Natura , έχω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ΚΑΜΙΑ άδεια δεν έχει δωθεί, ούτε από εμένα ούτε από οποιαδήποτε υπηρεσία του ΥΓΑΑΠ. Με το που έτυχα ενημέρωσης, έδωσα οδηγίες για ΑΜΕΣΟ τερματισμό οποιωνδήποτε παρεμβάσεων και διερεύνηση του όλου θέματος. Θα τηρηθούν αυστηρά οι εθνικές νομοθεσίες και οι Ευρωπαικές Οδηγίες!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top