ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογοδικείου συνέχεια για Νικολαΐδη και Χρίστου – Επαναρχίζει η διαδικασία

Εκλογοδικείου συνέχεια για Νικολαΐδη και Χρίστου – Επαναρχίζει η διαδικασία

Με μάρτυρες που θα καλέσει η Νομική Υπηρεσία επαναρχίζει την Πέμπτη 7/9, ενώπιον του εκλογοδικείου, η ακρόαση της εκλογικής αίτησης για επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου 2016, στο Δήμο Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει όλοι οι μάρτυρες από πλευράς του αιτητή, καθώς και μια μάρτυρας από πλευράς των καθ`ών η αίτηση, η οποία ήταν προεδρεύουσα σε εκλογικό κέντρο. Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι του αιτητή, μέσα από τις μαρτυρίες που παρουσίασαν, προβάλλουν τη θέση πως ακολουθήθηκε ανόμοια αντιμετώπιση ψηφοδελτίων που αμφισβητήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι θεωρήθηκαν άκυρα αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια με ψήφο υπέρ της υποψηφιότητας Ανδρέα Χρίστου, ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις που αφορούσαν ψήφο υπέρ του Νίκου Νικολαΐδη, τα ψηφοδέλτια κρίθηκαν έγκυρα. Τη θέση αυτή αμφισβητεί η άλλη πλευρά, η οποία θα παρουσιάσει τους δικούς της μάρτυρες, προεδρεύοντες στα εκλογικά κέντρα στα οποία αναφέρονται οι μαρτυρίες που κατατέθηκαν στο δικαστήριο από πλευράς αιτητή. Το δικαστήριο έχει ορίσει δικάσιμους την 18η, 21η και 25η Σεπτεμβρίου. ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top