ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των συγγενών η δικαίωση – Σχολιάστηκαν από τους παρευρισκόμενους οι ποινές

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των συγγενών η δικαίωση – Σχολιάστηκαν από τους παρευρισκόμενους οι ποινές

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λάρνακας το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017, όπου έπεσε η αυλαία για την πολύκροτη υπόθεση για το τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2016.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου Στην τελευταία δικάσιμο θα έπεφτε η αυλαία της εκδίκασης της υπόθεσης, αφού θα επιβαλλόταν η ποινή φυλάκισης που εκκρεμούσε στους δύο από τους έξι εναπομείναντες κατηγορούμενους. Στον Παναγιώτη Πένταυκα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού στην Αγία Νάπα και στον Σέρβο Ντέγιαν Λόι, που ήταν φρουρός ασφαλείας του δολοφονηθέντος Φάνου Καλωψιδιώτη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΟΙ 2016: Το τετραπλό φονικό και οι διαταραγμένοι δολοφόνοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η απόφαση του Δικαστηρίου Οι δύο προαναφερθέντες καταδικάστηκαν σε τέσσερις φορές ισόβια (μια για κάθε θύμα-Καλοψιδιώτης, ζεύγος Χατζηευθυμίου και Βόγκλι), ενώ η απόφαση χαρακτηρίστηκε από το Δικαστηρίο ως υποχρεωτική, βάσει των κατηγοριών που αντιμετώπιζαν οι δύο κατηγορούμενοι. Να  σημειωθεί ότι, το Δικαστήριο, τους επέβαλε ποινή επιπλέον 15 ετών για τις απόπειρες φόνου εναντίον των άλλων δύο που βρίσκονταν στη σκηνή του φόνου και στον Παναγιώτη Πένταυκα, επιπρόσθετη ποινή 7 ετών για τον εμπρησμό του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στο φόνο. Όλες οι ποινές θα συντρέχουν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Φωνές από συγγενείς και κλάματα – Μέχρι και ελικόπτερο της Αστυνομίας Οι δύο καταδικασθέντες αντιμετώπιζαν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, του φόνου εκ προμελέτης, της απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, ενώ ο Παναγιώτης Πένταυκας, επιπρόσθετα και την κατηγορία εμπρησμού οχήματος. Αντιδράσεις στο ακροατήριο Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των ποινών, παρατηρήθηκε αναστάτωση στο ακροατήριο, όπου βρίσκονταν συγγενείς θυμάτων, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, και άλλα πρόσωπα, που σχετίζονταν με την υπόθεση.  Η δικαίωση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των συγγενών των δολοφονηθέντων. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, πριν την έναρξη της διαδικασίας, συγγενικό πρόσωπο του ζεύγους Χατζηευθυμίου, που δολοφονήθηκε στις 23 Ιουνίου 2016, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η μητέρα του Φάνου Καλωψιδιώτη, μετά το τέλος ξέσπασε και η ίδια σε κλάματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Ξέσπασε η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη στο άκουσμα της ποινής – Τέσσερις φορές ισόβια Πένταυκας και Λόι Κατά το τέλος της διαδικασίας, όταν οι παρευρισκόμενοι όδευαν προς την έξοδο, οι ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορουμένους, σχολιάστηκαν από πολλούς. Μάλιστα, γίνονταν και υπολογισμοί για τα έτη. Καταδικασθέντες Θυμίζουμε ότι, για την υπόθεση καταδικάστηκαν επίσης, ο Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπένης σε δια βίου φυλάκιση, Χαράλαμπος Αντρέου (Πάμπος) επίσης σε δια βίου φυλάκιση, η Σώτια Νεοφύτου σε πέντε μήνες φυλάκιση και η Σοφία Γρηγορίου σε 12 μήνες φυλάκιση (δύο γυναίκες εξέτισαν την ποινή τους και αποφυλακίστηκαν). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Τίτλοι τέλους στην πολύκροτη υπόθεση – Ανακοινώνεται η ποινή σε Λόι και Πένταφκα 

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Ο Φάνος μου ζήτησε να φέρω άτομο από τη Ρουμανία για να παρακολουθεί τον Καλλιτσιώνη» - «Ποτέ δεν έστειλα μήνυμα πουθενά»

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Τα μωρά του Ηλία φώναζαν «μάμα μου, παπά μου…» - Συγκλονιστική μαρτυρία στο δικαστήριο

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ - Απολογήθηκε ο Πένταυκας:«Κάποιοι θέλουν να με μπλέξουν - Γνώριζαν ποιοι ήταν αυτοί που ήθελαν να σκοτώσουν το Αλεξούϊ και το Φάνο, ακούστηκαν τα ονόματα τους στη δίκη»

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Εκδόθηκε η ενδιάμεση απόφαση του Κακουργιοδικείου για τους Παναγιώτη Πένταυκα και Ντέγιαν Λόι

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Κτύπησε με την καρέκλα στην πλάτη τον Μπουρέλι» - Μαρτυρία Βουλγάρας σερβιτόρας

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Βάλλετε που την τσέπη σας» - Επίθεση του Δικηγόρου του Πένταυκα σε Λοχία μάρτυρα κατηγορίας

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Τα ύποπτα τηλεφωνήματα και οι «βλοσυρές» ματιές – «Δεν ήταν άνθρωποι, όταν σκότωσαν δύο γονείς μπροστά στα παιδιά τους»

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Πώς έφτασε στα χνάρια του Πάμπου Ανδρέου η Αστυνομία – Το υποστατικό κοντά στον Ιππόδρομο…

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Ζωντάνεψε η στιγμή του αγρίου εγκλήματος στο Κακουργιοδικείο – «Ουρλιαχτά...» - Μαρτυρίες για τη στιγμή των δολοφονιών

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top