Αν δεν βελτιωθεί στο γκολ, κάπου θα την πατήσει…

Αν δεν βελτιωθεί στο γκολ, κάπου θα την πατήσει…

Για ακόμη ένα παιχνίδι μπορεί να μην έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης η ΑΕΛ, αλλά το ζητούμενο το πήρε.

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ ντούμπλαρε τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα, με δύο νίκες στο Τσίρειο Στάδιο, με το ίδιο σκορ (1-0).

Η ΑΕΛ ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς.

Το δοκάρι των φιλοξενουμένων στο 21ο λεπτό «ξύπνησε» τους παίκτες του Μπρούνο Μπαλταζάρ στη συνέχεια δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των αντιπάλων.

Ο χρόνος περνούσε, τα άγχος και η πίεση φούντωναν για τα καλά.

Η Δόξα πατούσε γερά στον αγωνιστικό χώρο και με την ποιότητα και εμπειρία παίκτη όπως είναι ο Σισσοκό έβαζε αρκετά δύσκολα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE