ΤΖΟΑΝΝΑ ΚΑΣΟΥΛΙΔΟΥ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ: Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Υπουργού Εξωτερικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΖΟΑΝΝΑ ΚΑΣΟΥΛΙΔΟΥ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ: Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Υπουργού Εξωτερικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαζί με τον εκλεκτό της καρδίας της, Ανδρέα Ζακχαίο, η Τζοάννα Κασουλίδου, κόρη του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Θεού Σοφίας στην Έγκωμη, το Σάββατο 9/9.

Τζοάννα Κασουλίδου και Ανδρέας Ζακχαίος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη παρουσία πολλών Κύπριων επωνύμων και πολιτικών, πέραν από τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, όπου παρευρέθηκαν στο μυστήριο. Στη συνέχεια το νιόπαντρο ζευγάρι, μαζί με τους καλεσμένους γιόρτασαν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο, μια από τις ομορφότερες βραδιές της ζωής τους, όπως αναφέρει και σε σχετική δημοσίευση της στο Instagram η Τζοάννα Κασουλίδου. Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στο ζεύγος βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE